Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

U Leskovcu obeležen Međunarodni dan mladih

rssBookmark and Share

Leskovac 13.08.2018. Južna Srbija Info

Povodom obeležavanja Međunarodnog dana mladih Grad Leskovac, Gradska Uprava, Kancelarija za mlade Grada Leskovca, Rukometni savez Srbije, Zajednica kontrolora i sudija i omladina grada Lesovca u cilju podsticanja zdravog stila života organizovali su turnir u rukometu na pesku.

U Leskovcu obeležen Međunarodni dan mladih

Dvodnevni turnir je organizovan u okviru projekta „Igram za pobedu“ održan je za vikend, a njegov nagradni fond je 90 hiljada dinara.

Leskovačka Kancelija za mlade je primljena u predsedništvo Nacionalne kancelarije za mlade.

„Kancelarija za mlade uspela je da razvije nekoliko servisa za mlade, kao što je Karijerni centar, Volonterski centar, Info centar, kao što su besplatne radionice, program „Aktiviraj se!“ preko koga se finansiraju omladinski volonterski projekti u cilju podsticanja aktivizma i volonterizma mladih, a najznačajniji servis jeste Nagrađivanje najuspešnijih učenika odnosno Fond za mlade talente preko koga grad Leskovac svake godine nagradi preko 600 najuspešnijih mladih“ rekao je Aleksandar Stojanović koordinator Knacelarije za mlade.


#   Leskovac   Goran Cvetanović   Kancelarija za mlade   rukomet   Međunarodni dan mladih   Aleksandar Stojanović   predsedništvo
@CvetanovicG @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima