Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Najlepša đačka razglednica Medijane

rssBookmark and Share

Niš 11.05.2016. Južna Srbija Info

Slike iz života najveće niške opštine nastale u okviru projekta „Najlepša razglednica Medijane“ ugledale su svetlost dana i to na najlepši način – postale su razglednice svoje opštine.

Najlepša đačka razglednica Medijane

Iako je prvobitno planirano nagrađivanje 30-oro učenika osnovnih škola sa područja Gradske opštine Medijana, još dvoje je zaslužilo nagrade. I to najbolje govori o interesovanju za konkurs i tome koliko su naša deca talentovana, rekao je predsednik Gradske opštine Medijana Zoran Stojanović uručujući nagrade.

Nastavljamo sa praksom podrške najmlađima, u edukaciji i promovisanju pravih vrednosti. Prva nagrada na ovom konkursu je tablet računar, druga i treća vaučeri od 5.000 i 2.500 dinara. Ovim projektom zaokružili smo aktivnosti kojima smo želeli da našu decu „opremimo“ za budućnost – dodao je prvi čovek opštine i naglasio, "Realizovali smo projekte „Napravi svoju aplikaciju“ i opremili škole novom računarskom opremom preko projekta „Ulog u budućnost“.  Putem „Najlepše razglednice Medijana“, učenici su dodali čas zapažanja i fotografisanja, pokazali da žele da uče i da su naša ulaganja u njih bila opravdana" izjavo je Stojanović.

U projektu „Najlepša razglednica Medijane“ učestvovalo je stotinak učenika iz 10 osnovnih škola sa područja najveće niške opštine, a u konkurenciji bilo oko 300 radova. Realizovan je uz podršku organizacija „Mladi ambasadori“ i „Proaktiv“.

Više na http://medijana.rs

Komentara: 0


#   Niš   Medijana gradska opština   projekat  Zoran Stojanović   Proaktiv  Mladi ambasadori  đaci  Najlepša razglednica Medijane
@


 


[ Dodaj komentar ]