Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Auto-lakirer sa licencom za “vršenje specijalističkih poslova službenika obezbeđenja” predložen za člana UO Narodne biblioteke

rssBookmark and Share

Niš 08.10.2018. Z.S. Južna Srbija Info

Dragan Mirković, (Pokret socijalista), predložen je za člana Upravnog odbora Narodne biblioteke "Stevan Sremac" u Nišu.

Matija Bećković na jubileju Biblioteke
Matija Bećković na jubileju Biblioteke

Mirković je predlog Odborničke grupe Pokret socijalista - Ujedinjena seljačka stranka, a vladajuća koalicija ga podržala na današnjoj sednici Odbora za imenovanja SG Niša.

Članovi Odbora za imenovanje, uglavnom ne žele da komentarišu odluku članova i "pravdaju se" da stručna sperma ne treba da bude presudna, kao i da je to pitanje za predlagača, ili da su materijal dobili neposredno pre početka sednice?

Mirković, po obrazovanju saobraćajni tehničar-mehaničar za duvanske mašine, je zaposlen u Niš ekspresu već 18 godina, a trenutno obavlja poslove na mestu auto-lakirera i firmopisca.

On takođe poseduje licencu za “vršenje specijalističkih poslova službenika obezbeđenja", piše u dostavljenoj biografiji.

Foto: Južna Srbija

Niška opozcija odlučno negoduje i smatra da je apsolutno nedopustivo, da osoba sa takvim obrazovanjem bude deo ustanove kulture u Nišu.


#   Niš   Pokret Socijalista   Niš ekspres   Ujedinjena seljačka stranka USS   Narodna biblioteka Stevan Sremac   Skupština grada Niša   Odbor za imenovanje   Dragan Mirković   ustanove kulture
@seljacka @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima