Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Autom pokušao da ubije ženu i taštu

rssBookmark and Share

Belotinac 08.04.2013. Izvor: Novosti-JužnaSrbija.Info

D.S. je prvo nasrnuo na Sanju Stojanović (33) i njenu majku Snežanu, a zatim seo u auto i jurnuo na njih, potkačivši jednu prolaznicu.

Autom pokušao da ubije ženu i taštu

Sanju Stojanović (33) iz sela Čapljinac kod Niša i njenu majku, suprug je pokušao da pregazi automobilom zbog prijave nasilja u porodici i zahteva za razvod braka. Posle udarca u šoferšajbnu, Sanja je preletela preko krova vozila, pala na beton i izgubila svest. Policija je uhapsila napasnika.

Na ovaj način nastavljena je bračna agonija Sanje Stojanović iz sela Čapljinac kod Niša, koja je godinama unazad bila žrtva nasilja u porodici.

Minulog petka, kada se Sanja sa majkom Snežanom vozom vratila iz Niša u Belotinac, na železničkog stanici ih je sačekao njen suprug D. S., koga je napustila pred nekoliko meseci. Odmah je fizički nasrnuo na nemoćne žene, udarajući ih pesnicama.

"Potom je seo u svoj automobil, besno dodao gas i krenuo pravo na nas", priča Sanja.

"Zakačio je jednu ženu, a onda kolima udario mene i majku. Završila sam na betonu, posle udarca u šoferšajbnu i preletanja preko krova automobila".

Stojanovićeva je izgubila svet, a hospitaliozovana je na Neurohirurškoj klinici u Nišu, gde je konstatovano da je imala dosta sreće jer je zadobila samo lakše povrede.

Ima dosta modrica, lekari su joj kragnom fiksirali vrat, a leva strane glave joj je otečena.

"Osećam velike bolove po celom telu, a trebalo bi da mi pregledaju i kičmu", veli Stojanovićeva.

Njena majka Snežana očekuje operaciju na Klinici za ortopediju zbog preloma noge, a u Policijskoj upravi u Nišu su potvrdili da su D. S., osumnjičenom za nasilje u porodici, odredili zadržavanje do 48 sati, posle čega čega će biti priveden na saslušanje istražnom sudiji Osnovnog suda.

U međuvremenu, Sanja Stojanović strahuje da će njen suprug ponovo da pokuša da je ubije, jer se u petak uverila da je razjaren što je policiji prijava prethodno nasilje u porodici i htela da se razvede od njega. Kaže da je posle 12 godina braka morala da ga napusti kada je iz porodičnog doma u Belotincu otišla u selo Čapljinac, gde joj živi majka.

Sa sobom je povela i četvoricu sinova. Kaže da ju je njen suprug minulih godina, kada bi se napio, tukao i vređao i da više nije mogla da trpi maltretiranje. Međutim, kada je spas potražila u majčinoj kući, u Čapljincu se ubrzo pojavio njen suprug, napao je i sinove poveo sa sobom. Potom je Sanja Stojanović podnela prijavu policiju i pokrenula brakorazvodnu parnicu.


#   policija   nasilje u porodici   Belotinac   Sanja Stojanović
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima