Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Аутом покушао да убије жену и ташту

rssBookmark and Share

Белотинац 08.04.2013. Izvor: Novosti-JužnaSrbija.Info

Д.С. је прво насрнуо на Сању Стојановић (33) и њену мајку Снежану, а затим сео у ауто и јурнуо на њих, поткачивши једну пролазницу.

Аутом покушао да убије жену и ташту

Сању Стојановић (33) из села Чапљинац код Ниша и њену мајку, супруг је покушао да прегази аутомобилом због пријаве насиља у породици и захтева за развод брака. После ударца у шофершајбну, Сања је прелетела преко крова возила, пала на бетон и изгубила свест. Полиција је ухапсила напасника.

На овај начин настављена је брачна агонија Сање Стојановић из села Чапљинац код Ниша, која је годинама уназад била жртва насиља у породици.

Минулог петка, када се Сања са мајком Снежаном возом вратила из Ниша у Белотинац, на железничког станици их је сачекао њен супруг Д. С., кога је напустила пред неколико месеци. Одмах је физички насрнуо на немоћне жене, ударајући их песницама.

"Потом је сео у свој аутомобил, бесно додао гас и кренуо право на нас", прича Сања.

"Закачио је једну жену, а онда колима ударио мене и мајку. Завршила сам на бетону, после ударца у шофершајбну и прелетања преко крова аутомобила".

Стојановићева је изгубила свет, а хоспиталиозована је на Неурохируршкој клиници у Нишу, где је констатовано да је имала доста среће јер је задобила само лакше повреде.

Има доста модрица, лекари су јој крагном фиксирали врат, а лева стране главе јој је отечена.

"Осећам велике болове по целом телу, а требало би да ми прегледају и кичму", вели Стојановићева.

Њена мајка Снежана очекује операцију на Клиници за ортопедију због прелома ноге, а у Полицијској управи у Нишу су потврдили да су Д. С., осумњиченом за насиље у породици, одредили задржавање до 48 сати, после чега чега ће бити приведен на саслушање истражном судији Основног суда.

У међувремену, Сања Стојановић страхује да ће њен супруг поново да покуша да је убије, јер се у петак уверила да је разјарен што је полицији пријава претходно насиље у породици и хтела да се разведе од њега. Каже да је после 12 година брака морала да га напусти када је из породичног дома у Белотинцу отишла у село Чапљинац, где јој живи мајка.

Са собом је повела и четворицу синова. Каже да ју је њен супруг минулих година, када би се напио, тукао и вређао и да више није могла да трпи малтретирање. Међутим, када је спас потражила у мајчиној кући, у Чапљинцу се убрзо појавио њен супруг, напао је и синове повео са собом. Потом је Сања Стојановић поднела пријаву полицију и покренула бракоразводну парницу.


#   полиција   насиље у породици   Белотинац   Сања Стојановић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима