Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Buran vikend za leskovačku policiju

rssBookmark and Share

Leskovac 21.07.2014. izvor: JugMedia

U protekla 72 časa na području Policijske uprave Leskovac bilo je remećenja javnog reda i mira, saobraćajnih nezgoda, a šest vozača je treznila policija

Registrovan je jedan događaj narušavanja javnog reda i mira (nepristojno i drsko ponašanje) zbog čega je protiv dve osobe stavljen zahtev za pokretanje prekršajnog postupka.

Zbog narušavanja javnog reda i mira izvođenjem muzičkih sadržaja preko dozvoljene jačine protiv jednog pravnog lica i odgovornog lica u pravnom licu je stavljen zahtev za pokretanje prekršajnog postupka.

Evidentirane su četiri saobraćajne nezgode u kojima su dve osobe zadobile tešku i četiri laku telesnu povredu, dok se pričinjena materijalna šteta procenjuje na oko 165.000 dinara.

Pripadnici saobraćajne policije su primenom odredaba Zakona o bezbednosti saobraćaja zadržali šest vozača koji su upravljali vozilom u stanju teške alkoholisanosti

Registrovan je jedan požar na vozilu u pokretu u kojem nije bilo povređenih osoba dok će iznos materijalne štete biti naknadno utvrđen.

 


#   Leskovac   saobraćajna nezgoda   javni red i mir   materijalna šteta
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima