Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Devetnaestogodišnjak opljačkao kineskinju

rssBookmark and Share

Leskovac 27.07.2013. Autor: T.S.

Pripadnici leskovačke Policijske lišili su slobode i sa krivičnom prijavom priveli istražnom sudiji Osnovnog suda u Leskovcu devetnaestogodišnjeg S. B. iz ovog grada a zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela razboijništva odnosno teške krađe.

Devetnaestogodišnjak opljačkao kineskinju

Osumnjičeni S. B. (19) se tereti da je u prošli ponedeljak 22.jula  koji minut iza 20 časova u leskovačkoj ulici Viljema Pušmana  ispod podvožnjaka a u neposrednoj blizini Gradske autobbuske stanice „Legas“ prišao sa leđa kineskoj državljanki i iz ruku joj istrgao torbicu sa novcem i ključevima radnje. Kineska državljanka čije ime se ne spomionje u zvaničnom izveštaju PU u interesu istrage radi u obližnjoij Kineskoj robnoj kući „Mašinoteks“ u Leskovcu koja  je odmah potražila pomoć slučajnih prolaznika a napasnik se kako nezvanično saznajemo trkom uputio u pravcu igrališta fudbalskog kluba „Dubočica“ u Leskovcu.

Leskovačka policija je ubrzo uhapsila napasnika za koga osnovano sumnja da je on i sutradan 23.jule, ove godine, u utorak oko 3,40 sati izjutra izvršio krivično delo teške krađe. On je sa još jednim maloletnim licem razvalio vrata prodavnice mešovite robe „Đorđević“ u leskovačkom „Radničkom naselju“ i iz prodavnice prisvojio veću količinu cigareta i druge robe u vrednosti od preko 100 hiljada dinara. Istražni sudija Osnovnog suda u Leskovcu mladom razbojniku odredio je istražni pritvor utrajanju do mesec dana.


#   Leskovac   policija   pljačka   Dubočica   istražni sudija   krivično delo
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima