Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Potresno: Pokosio devojčicu, ona letela i klizala 20 metara po asfaltu

rssBookmark and Share

Merošina 09.06.2014. Kurir

Nesrećna devojčica od siline udarca letela dvadesetak metara, pre nego što je udarila o kolovoz, najpre je odbačena na haubu i prednje vetrobransko staklo,

Potresno: Pokosio devojčicu, ona letela i klizala 20 metara po asfaltu

Sedamnaestogodišnja M. Ž. iz doljevačkog sela Pukovac, učenica trećeg razreda niške gimnazije „Svetozar Marković“, bori se za život nakon što ju je na obeleženom pešačkom prelazu u ulici Dimitrija Tucovića „audijem“ švajcarske registracije pokosio Aleksandar S. (21), iz Merošine.

Nesrećna devojčica od siline udarca letela je dvadesetak metara pre nego što je udarila o kolovoz najpre je odbačena na haubu i prednje vetrobransko staklo.

Sa teškim telesnim povredama zbrinuta je u niškoj bolnici, dok je protiv Aleksandra podneta krivična prijava zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati.

Nesreća se dogodila u subotu popodne, kada se M. Ž. vraćala sa izleta u Sićevačkoj klisuri na kojem je bila sa ostalim članovima Geografske sekcije svoje škole.

Na snimku koji su zabeležile sigurnosne kamere vidi se kako je auto prosto poneo devojčicu koja je prelazila cestu na pešačkom prelazu. Kako svedoči snimak, auto je projurio bez kočenja ili usporavanja, a devojčica je pala iza njega, a zatim nastavila da kliza po asfaltu. Snimak je na 2.30 minuta.

UPOZORENjE VIDEO JE UZNEMIRAVAJUĆI :


#   saobraćaj   saobraćajna nezgoda   Merošina   Doljevac   Svetozar Marković   Pukovac   krivična prijava   Dimitrija Tucovića
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima