Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Krvavo: Izboden mladić, dve osobe privedene!

rssBookmark and Share

23.03.2013. Stefan Radović

Privedene dve osobe zbog sumnje da su napali N.F. (25) iz Niša i naneli mu teške telesne povrede opasne po život. Policija traga za još jednom osobom. Strahinji M. i Stevanu V. određeno policijsko zadržavanje od 48 sati.

Krvavo: Izboden mladić, dve osobe privedene!

Niška policija privela je dve osobe, a za još jednom traga zbog sumnje da su u ulici Nikole Pašića napali N.F. (25) iz Niša kome su nožem nanete teške telesne povrede opasne po život, saopšteno je iz Policijske uprave u tom gradu.

Mladić N.F. ima povrede jetre, ali je posle operacije njegovo zdravstveno stanje stabilno, rečeno je RTS-u na hirurškoj klinici.

Policija je privela Strahinju M. (20) iz Niša zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistva u pokušaju i Stevana V. (20) iz Niša zbog sumnje da je izvršio krivično delo učestvovanja u tuči, navode u policiji i dodaju da se incident u kome je teško povređen N.F. dogodio sinoć u 22.45 časova.

Prema nezvaničnim saznanjima, mladići su se poznavali od ranije.

Kako napominju iz policije, dvojici osumnjičenih određena je mera zadržavanja do 48 sati i oni će po isteku te mere biti privedeni istražnom sudija radi saslušanja.

Teško povređeni N.F. odmah je prebačen u niški Klinički centar, a trenutno se nalazi na odeljenju intenzivne nege hirurškog odeljenja.


#   policija   Klinički centar   krivično delo
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima