Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Крваво: Избоден младић, две особе приведене!

rssBookmark and Share

23.03.2013. Стефан Радовић

Приведене две особе због сумње да су напали Н.Ф. (25) из Ниша и нанели му тешке телесне повреде опасне по живот. Полиција трага за још једном особом. Страхињи М. и Стевану В. одређено полицијско задржавање од 48 сати.

Крваво: Избоден младић, две особе приведене!

Нишка полиција привела је две особе, а за још једном трага због сумње да су у улици Николе Пашића напали Н.Ф. (25) из Ниша коме су ножем нанете тешке телесне повреде опасне по живот, саопштено је из Полицијске управе у том граду.

Младић Н.Ф. има повреде јетре, али је после операције његово здравствено стање стабилно, речено је РТС-у на хируршкој клиници.

Полиција је привела Страхињу М. (20) из Ниша због сумње да је извршио кривично дело убиства у покушају и Стевана В. (20) из Ниша због сумње да је извршио кривично дело учествовања у тучи, наводе у полицији и додају да се инцидент у коме је тешко повређен Н.Ф. догодио синоћ у 22.45 часова.

Према незваничним сазнањима, младићи су се познавали од раније.

Како напомињу из полиције, двојици осумњичених одређена је мера задржавања до 48 сати и они ће по истеку те мере бити приведени истражном судија ради саслушања.

Тешко повређени Н.Ф. одмах је пребачен у нишки Клинички центар, а тренутно се налази на одељењу интензивне неге хируршког одељења.


#   полиција   Клинички центар   кривично дело
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима