Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Туча на нишкој депонији: Претукао шефа лопатом због смањења плате

rssBookmark and Share

05.11.2017. Бранко Јанчковић, Блиц, Јужна Србија Инфо

Радник ЈКП "Медиана" претукао је на Градској депонији свог шефа лопатом јер је кажњем смањењем плате од 10 одсто, пише "Блиц".

Фото: ЈКП Медиана архива
Фото: ЈКП Медиана архива

Пребијени шеф завршио је на Клиници за Неурохирургију где му је указана помоћ а како незванично сазнајемо у цео случа укључила се и полиција која је обавила увиђај и чека извештај о повредама како би се квалификовало кривично дело.

- До сукоба је дошло око 11.50 часова у канцеларији на Градској депонији. Радник је дошао са лопатом у рукама и затражио од свог шефа одговор зашто му је смањена плата. Након тога је почео да га туче лопатом. Радник обезбеђења алармирао је полицију која је убрзо стигла а повређени шеф је одвезен у Клинички центар у Нишу - каже наш извор.

Вршилац дужности директора ЈКП Медиана Драгослав Павловић каже да је шеф надређенима пријавио поменутог радника да неквалитетно обавља радне задатке, због чега је кажњен смањењем плате од 10 одсто.

- У питању је била грешка у мерењу која се поновила три пута, иако су сви радници обучени за рад са вагом. Ја сам крајем прошле недеље потписао решење о кажњавању умањењем плате од 10 одсто. Иначе, против тог радника су у ранијем периоду већ подношене пријаве због погрешног мерења отпада који пристиже на депонију, али И због упућивања претњи надређенима. То је непимерено понашање. Оно што ће сигурно уследити после овога је утврђивање дисциплинске одговорности радника који је напао шефа И по свему судећи отказ уговора о раду а полиција ће утврдити кривичну одговорност - каже Павловић.

Он каже да је претучени шеф пуштен из Клиничког центра на кућно лећење јер повреде нису тешке те да ће га посетити и поразговарати са њим.

Коментара: 0


#   полиција   туча   депонија   Медиана ЈКП   Драгослав Павловић   кривична пријава   радник     Клинички центар   кривично дело
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима