Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Monstrum iz Niša priznao: Zaklao sam ga jer me je „popreko“ gledao

rssBookmark and Share

12.02.2014. Alo

Niš u suzama: Vuka Stoiljkovića (22) na večni počinak ispratili porodica, rodbina, drugari sa fakulteta i mnogobrojni građani

Monstrum iz Niša priznao: Zaklao sam ga jer me je „popreko“ gledao

Dimitrije S. (20) koji je osumnjičen da je sa četiri uboda nožem 10.februara oko 19.55 časova u Parku Svetog Save nožem ubio Vuka Stoiljkovića (22) iz Niša, priznao je na prvom saslušanju zločin, saznajemo iz izvora bliskim istrazi. On je rekao da je motiv međusobna netrpeljivost koja postoji već neko vreme izmenju mladića.

- On je ispričao da je te večeri on prišao Vuku u kafiću jer ga je navodno „popreko“ gledao i pitao ga zašto ga gleda tako, što je bio motiv za sukob. Osumnjičeni je sve objasnio i pokazao kontejner u koji je bacio nož - kaže naš sagovornik.

Kako saznajemo, utvrđeno je da Miloš S. (20), koga je policija kritične noći potraživala jer je nerazdvojni drug sa Dimitrijem S., nema veze sa ovim krivičnim delom te protiv njega nije podneta bilo kakva prijava.

- I video snimak iz kafića potvrdio je da on nije bio tamo niti da ima veze sa tim slučajem. Kada je saznao šta se desilo, on je ubeđivao Dimitrija da se preda, što je ovaj i uradio na kraju, dodaje naš sagovornik.

Vuk Stoiljković je sahranjen na Novom groblju u Nišu u prisustvu brojnih prijatelja i rođaka.


#   policija   sud   kafić   nož   Vuk Stoiljković   monstrum   Dimitrije Stevanović   video snimak
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima