Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Монструм из Ниша признао: Заклао сам га јер ме је „попреко“ гледао

rssBookmark and Share

12.02.2014. Ало

Ниш у сузама: Вука Стоиљковића (22) на вечни починак испратили породица, родбина, другари са факултета и многобројни грађани

Монструм из Ниша признао: Заклао сам га јер ме је „попреко“ гледао

Димитрије С. (20) који је осумњичен да је са четири убода ножем 10.фебруара око 19.55 часова у Парку Светог Саве ножем убио Вука Стоиљковића (22) из Ниша, признао је на првом саслушању злочин, сазнајемо из извора блиским истрази. Он је рекао да је мотив међусобна нетрпељивост која постоји већ неко време измењу младића.

- Он је испричао да је те вечери он пришао Вуку у кафићу јер га је наводно „попреко“ гледао и питао га зашто га гледа тако, што је био мотив за сукоб. Осумњичени је све објаснио и показао контејнер у који је бацио нож - каже наш саговорник.

Како сазнајемо, утврђено је да Милош С. (20), кога је полиција критичне ноћи потраживала јер је нераздвојни друг са Димитријем С., нема везе са овим кривичним делом те против њега није поднета било каква пријава.

- И видео снимак из кафића потврдио је да он није био тамо нити да има везе са тим случајем. Када је сазнао шта се десило, он је убеђивао Димитрија да се преда, што је овај и урадио на крају, додаје наш саговорник.

Вук Стоиљковић је сахрањен на Новом гробљу у Нишу у присуству бројних пријатеља и рођака.


#   полиција   суд   кафић   нож   Вук Стоиљковић   монструм   Димитрије Стевановић   видео снимак
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима