Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Кољачу из Ниша који је заклао студента одређен притвор ''због опасности утицаја на сведоке''

rssBookmark and Share

14.02.2014. ЈужнаСрбија.Инфо

Димитрију Стевановићу (20) из Ниша, осумњиченом да је 10. фебруара са више убода ножем заклао Вука Стоиљковића (22) у парку Свети Сава у Нишу, одређен је једномесечни притвор, потврђено је ''Јужној Србији'' у нишком суду.

Кољачу из Ниша који је заклао студента одређен притвор ''због опасности утицаја на сведоке''

Наш добро обавештени извор из суда каже да је то учињено због опасности утицаја на сведоке и због сумње у начин извршења кривичног дела „које је довело до узнемиравања јавности које може да утиче на правично и несметано вођење судског поступка“.

Након свирепог злочина се пронела информација да је са осумњиченим за злочин био и његов пријатељ Милош Спасић, иначе син власника познатог нишког хотела My Place, али у полицији сада кажу да он није умешан у кривично дело, па против њега није поднета кривична пријава.

Са друге стране наш извор из полиција каже да се истрага поводом овог случаја наставља и да нико није искључен из истраге.

У суботу, 15. фебруара 2014. тачно у подне ће се на Тргу Краља Милана у центру Нишу одржати протест на који су позвани сви грађани не само Ниша већ из целе србије који желе да изразе, своју тугу и свој очај по питању насиља које је у сталном порасту. Окупиће се да захтевају фер суђење одговорнима за Вукову смрт.


#   полиција   убиство   притвор   суд   Вук Стоиљковић   Милош Спасић   Димитрије Стевановић   кривична пријава   кривично дело
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима