Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Застрашујуће: Припадник обезбеђења гледао убиство студента у Нишу, али није хтело да се меша

rssBookmark and Share

13.02.2014. Јужнасрбија.Инфо

Нови шокантни детаљи о убиству студента Вука Стоијљковића из Ниша

Иванка СпасићМајка Милоша Спасића, Иванка Спасић демантовала је данас да њен син има било какве везе са свирепим убиством студента медицине Вука Стојиљковића из Ниша.

- Милош те кобне вечери није био у парку Светог Саве када се све то десило. Постоје снимци из кафића у коме су били Вук и Димитрије, као и снимак туче. Постоје сведоци који су били у кафићу. Милош је доведен у везу са целим случајем само зато што је друг са Димитријем, каже у изјави Иванка Спасић, мајка Милоша Спасића кога су одмах након свирепог убиства повезали са злочином а чије име се сада уопште не спомиње у истрази.

Милош СпасићОна каже да је сигурна да је било сведока који су и видели тучу у којој су учествовали само Димитрије и Вук али да на жалост нико није реаговао, нити пришао да их раздвоји.

- Милош је пре неколико месеци посредовао у томе да се прекине нетрпељивост између Димитрија и Вука и да нико никога не дира.Тако је и било, сретали су се и ништа лоше се није дешавало све до те страшне вечери, каже Иванка Спасић, иначе суруга власника познатог нишког хотела "My Place" .

- Да је Милош крив, полиција га не би пустила ма чији да је син, изричита је Спасићева.

Она је упутила најискреније саучеће породици свирепо убијеног Вука Стојиљковића.

На питање да ли ће присуствовати протесту грађана и паљењу свећа на месту трагедије, Иванка Спасић није одговорила.

 

 

 

Милош Спасић

 

Страшно: Припадник обезбеђења гледао тучу!

Конобар у нишком кафићу "Petar caffe" Срђан Стојановић каже за ''Јужну Србију'' да је један припадник обезбеђења златаре ''Станимировић'' која се налази у самој близини овог кафића а где је студент медицине Вук Стојиљковић и убијен гледао тучу младића испред, али да није пришао да их раздвоји јер ''није хтео да се меша''.

Стојановић је објаснио да се на сникму кафића јасно види како убијеном Вуку Стојиљковићу за сто за којим је он седео са својом девојком први прилази Димитрије Стевановић (20) и да су убрзо обоје изашли из кафића.

У златари ''Андрејевић'' нису желели да одговоре због чега је припадник њиховог обезбеђења само посматрао тучу и зашто није раздвојио младиће како би спречио трагедију. У тој златари кажу чак да нису били ни на саслушању у полицији.

 

Димитрије Стевановић
Убица: Димитрије Стевановић

 

Спасић: Брани друга убицу

Иначе, Милош Спасић чије име се више у истрази уопште не спомиње на свом профилу на Фејсбуку додуше индиректно стао је у одбрану свог друга  Димитрија Стевановића (20) из Ниша који је ножем свирепо убио Вука Станисављевића.

- Када си највише крив и кад те правда оптужује ја стаћу иза тебе због свих дана прошлости и за све дане што следе..., написао је Спасић бранећи тако индиректно свог друга који се терети за тешко убиство.

Димитрије Стевановић
Убица: Димитрије Стевановић


#   полиција   убиство   Вук Стоиљковић   Иванка Спасић   Милош Спасић   Димитрије Стевановић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима