Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Na ulazu u Leskovac pronađeno beživotno telo mlađeg muškaraca

rssBookmark and Share

Leskovac 05.05.2015. Južna Srbija Info

Danas popodne, na ulazu u Leskovac kod punkta Auto moto saveza Srbije, pronađeno je beživotno telo D. M (27).
Radi se o samoubistvu mlađe muške osobe, izjavio je Tanjugu portparol Policijske uprave u Leskovcu Boban Zdravković.

Ilustracija Google street view
Ilustracija Google street view

Zdravković je dodao da je beživotno telo pronađeno na sporednom putu, ka punktu Auto moto saveza Srbije, pored puta koji od centra grada vodi ka napuštenom motelu ‘’Atina”, saznaje Južna Srbija Info.

Nedaleko od tela mladića bio je parkiran napušten putnički  automobil.

Portparol Policijske uprave u Leskovcu Boban Zdravković rekao je da istražne radnje još nisu okonačane, ali da se najverovatnije radi o samoubistvu, prenosi JugMedia.

Tragedija se dogodila oko 17 časova, oko 400 metara ispred prigradskog naselja Bobište, u kome je mladić živeo i radio kao vaspitač u dečjem vrtiću.

D. M. je izvršio samobustvo tako što je sebi pucao pištoljem u glavu, sedeći na mesto vozača svog automobila ‘”reno megan’’.

U Bobištu se samo nagađa o motivima ovog čina. Neki od žitelja su rekli da je D. M. navodno imao ljubavne problem, dok su drugi negirali, prenopsi JugMedia.

Ïmao je devojku ali nisam čuo da su se posvađali. Bio je dobar mladić i sin kavim bi se svaki roditelji ponisli”, kazao je jedan od njegovih rođaka.


#   Leskovac   mladi   Južna Srbija region   Južna Srbija Info   Boban Zdravković   AMSS   telo   PU Leskovac   pronalazak   beživotno telo
@juznasrbija @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima