Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Incident bacio senku na otvaranje mini fudbalskog terena u OŠ "Kralj Petar I": Pao video bim - tri dečaka, učiteljica i nastavnica povređeni

rssBookmark and Share

Niš 31.03.2024. V.Milićević Glas juga, Z.S. Južna Srbija Info

Uoči dugo najvaljivanog svečanog otvaranja mini fudbalskog terena u Nišu, došlo je do nezgode koja je rezultirala povređivanjem tri dečaka, učiteljice i nastavnice. Incident se dogodio kada je video bim, neočekivano pao, uzrokujući povrede prisutnima. Tom prilikom, tri dečaka, učiteljica i nastavnica su povređeni.

Foto: V.M.
Foto: V.M.

Hitna pomoć je odmah intervenisala, i prevezla povređene u Urgentni centar UKC Niš. 

Policija je takođe izšla na mesto događaja.

Prema informacijama iz UKC Niš, dvanaestogodišnji dečak je primio medicinsku negu od strane dečijeg i neurohirurga zbog povrede glave.

“Zbog povrede lakta, prebačen je na odeljenje dečije hirurgije po preporuci lekara”, rekli su portalu Glas juga.

Jedanaestogodišnji dečak je zadobio površne povrede glave i vrata, nakon čega je otpušten kući nakon dijagnostičkih procedura i saveta lekara.

Učiteljica M. S. (27) je u procesu dijagnostike, dok je nastavnica G. R. nakon pregleda ortopeda i grudnog hirurga takođe otpuštena kući uz savete lekara.

Svi povređeni su svesni, orijentisani i komunikativni, kazali su Glasu u UKC.

Da podestimo..

Za danas je najavljeno otvarnje prvog mini fudbalskog terena, čije je otvaranje podržano od strane legendarnog fudbalera Dragana Stojkovića, poznatijeg kao Piksi i Fondacije "Mocart". Teren je otvoren pored Osnovne škole "Kralj Petar I", na mestu gde je Piksi započeo svoje prve fudbalske korake.


#   Niš   Kralj Petar OŠ   fudbalski teren   Dragan Stojković Piksi   Fondacija Mocart
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima