Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nišlija pretukao majku, pa se obesio čaršavom u ćeliji

rssBookmark and Share

02.03.2017. B. Janačković, Alo

Nišlija D.Z. (50) obesio se juče oko 10 časova u ćeliji za policijsko zadržavanje koja se nalazi u sklopu Kazneno popravnog zavoda u Nišu, saznaje "Alo!".

Kazneno popravni zavod u Nišu, Foto: K. Kamenov
Kazneno popravni zavod u Nišu, Foto: K. Kamenov

On je sebi oduzeo život tako što je napravio omču od čaršava, okačio je o rešetke ćelije i obesio se. Beživotno telo primetio je dežurni oko 10.30 časova prilikom obilaska.

Kako nezvanično saznajemo D.Z. je uhapšen noćas oko 2.30 časova zbog sumnje počinio krivično delo nasilje u porodici tako što je te iste večeri, nekoliko časova ranije - 28.februara oko 21 čas - u porodičnom stanu u centru Niša pretukao majku i naneo joj vidljive povrede zbog kojih je završila u Kliničkom centru.

- On je majci pretio da će da je ubije tako što će je zaklati a onda je oborio na pod i počeo da je tuče udarajući je pesnicama u glavu. Nesrećna žena zadobila je kontuzije tkiva oko očiju, a nakon prijave policiji, D.Z. je priveden posle čega mu je određeno policijsko zadržavanje - kaže naš izvor.

Jutros oko 8.30 časova, D.Z. je zatražio lekarsku pomoć zbog srčanih tegoba jer se nije osećao dobro. Pozvana je ekipa Hitne pomoći koja ga je pregledala i konstatovala da je imao tahikardiju. Posle odlaska lekara, pošto je ostao sam u ćeliji, on se obesio o čaršav.

U Višem tužilaštvu nisu mogli da saopšte više detalja.

- Nakon prijave događaja, policija je po nalogu Višeg javnog tužilaštva obavila uviđaj i radi na utvrđivanju svih okolnosti - kaže portparol Višeg javnog tužilaštva u Nišu Vladimir Stanojević.


#   policija   samoubistvo   nasilje u porodici   zatvorenik   KPZ Niš   Vladimir Stanojević   krivično delo   beživotno telo
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima