Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nožem 20 puta ubola muža

rssBookmark and Share

21.06.2011. Lj. M. Pravda

Sr­đan Mi­len­ko­vić (40) iz pro­ku­pač­kog se­la Do­nja Re­či­ca opo­ra­vlja se u bol­ni­ci na ode­lje­nju in­ten­ziv­ne ne­ge, po­što mu je ne­ven­ča­na su­pru­ga D. R. (39) za­da­la dva­de­se­tak ubo­da lo­vač­kim no­žem po le­đi­ma, gla­vi, grud­nom ko­šu, eks­tre­mi­te­ti­ma i pol­nom or­ga­nu.

Nožem 20 puta ubola muža

PRO­KU­PLjE –Po­vre­đe­ni Mi­len­ko­vić je naj­pre po­ku­šao da za­šti­ti že­nu, od­biv­ši da pri­zna ko ga je iz­boo, tvr­de­ći da je ta­da spa­vao i da su to uči­ni­li ne­po­zna­ti lju­di. Ka­sni­je je po­tvr­dio da je to uči­ni­la osum­nji­če­na D. R, ko­ja je, po nje­go­vim re­či­ma, po­sle na­pa­da po­zva­la tak­si, ko­ji ih je pre­ba­cio do nje­nog sta­na u Pro­ku­plju, a za­tim je oti­šao u Ur­gent­ni cen­tar.

Sr­đan Mi­len­ko­vić ima de­ve­to­ro de­ce iz dva bra­ka. Sa pr­vom su­pru­gom ima če­tvo­ro de­ce, a naj­sta­ri­ji sin mu je na­stra­dao pro­šle go­di­ne. Sa D. R. ima pe­to­ro de­ce, ali su sva da­ta hra­ni­telj­skim po­ro­di­ca­ma, jer već du­go, ka­ko tvr­de me­šta­ni Do­nje Re­či­ce, ovaj ne­ven­ča­ni par ima pro­ble­ma.

Osum­nji­če­noj je po­li­ci­ja od­re­di­la me­ru za­dr­ža­va­nje do 48 sa­ti zbog kri­vič­nog de­la ubi­stvo u po­ku­ša­ju, dok se po­vre­đe­ni su­prug opo­ra­vlja u bol­ni­ci.

– Mi­len­ko­vić se na­la­zi na in­ten­ziv­noj ne­zi i nje­go­vo sta­nje se i da­lje pra­ti – re­kao je dr Go­ran M. Ta­no­vić, na­čel­nik hi­rur­škog ode­lje­nja pro­ku­pač­ke bol­ni­ce.



#
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima