Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Pijani Nišlija ukrao kamion sa mlekom, pa se prevrnuo u jarak!

rssBookmark and Share

Gornji Matejevac 07.02.2016. M.M. kurir.rs

Jedan 24-godišnji Nišlija ukrao je juče ujutru kamion sa mlekom koji je bio parkiran na benzinskoj pumpi na magistralnom putu Niš – Zaječar.

Kamion, Foto: M.M.
Kamion, Foto: M.M.

Samo tri kilometra dalje na putu ka selu Matejevac sleteo je kamionom sa jarak, a policija je utvrdila da je vozio pijan jer je u krvi imao 1.87 promila alkohola.

Kako saznajemo, nesvakidašnja kradja se dogodila jutros oko 3.45 minuta kada je vozač kamiona Ivan Todorović ušao na pumpu a natoči dizel. Lopov je primetio da je Todorović u kamionu ostavio ključeve, ušao u kabinu i pobegao.Prodavac na pumpi mi je skrenuo pažnju da mi se vozilo kreće. Nisam mogao da verujem svojim očima. Odmah sam pozvao policiju i krenuli smo za njim – kaže Todorović.

Uništena roba, Foto: M.M.

Lopov se uputio ka Matejevcu ali je na ulazu u selo sleteo s puta. Kamion je skoro potpuno uništen a stradala je i roba.

 - Pretrpeli smo veliku štetu, kamion je vredan petnaest hiljada evra a unutra  je bilo četiri tone robe. Ogromna šteta za našu firmu – požalio se Todorović.

Kradljivac je prošao bez povreda, pokušao je da pobegne ali ga je policija uhvatila. Niška Policijska uprava je saopštila da će protiv njega biti podneta prekršajna prijava zbog vožnje u alkoholisanom stanju ali i krivična zbog kradje kamiona.


#   policija   mleko   Policijska uprava   roba   lopov   kamioni   Gornji Matejevac   prevrtanje   pijanstvo   PU Niš   prekršajna prijava   Ivan Todorović
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima