Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Pokušaj ubistva zbog kružnog toka

rssBookmark and Share

13.06.2011. Izvor: Politika

Svađa zbog nesuglasica oko toga ko ima prvenstvo prolaza na kružnom toku u Nišu umalo rezultirala ubistvom.

Pokušaj ubistva zbog kružnog toka

Prethodnu sedmicu u Nišu je obeležila svađa oko toga ko ima prvenstvo prolaza u saobraćaju, koja je umalo rezultirala ubistvom.

Konflikt se dogodio na novosagrađenom kružnom toku u Nišu, na početku Bulevara cara Konstantina, piše "Politika", a kako je saopšteno iz policije tokom sukoba je izvršeno teško krivično delo pokušaja ubistva.

Zbog toga što je izvršio ovo krivično delo uhapšen je Petar S. (65), iz Niša, kojem je posle saslušanja istražni sudija niškog Osnovnog suda odredio jednomesečni pritvor i protiv njega pokrenuo zvaničnu istragu.

Osumnjičeni Petar, navela je policija u svom saopštenju, uhapšen je jer je nožem napao Slavka C. (51), iz sela Bancarevo, i naneo mu teške telesne povrede opasne po život.

Povređeni Slavko prebačen je u Klinički centar u Nišu, gde je zbrinut, a prema informacijama dobijenim u ovom centru, povređeni se oporavlja i više nije životno ugrožen.

Policija u svom saopštenju ističe da su se Petar S. i Slavko C. posvađali oko toga ko ima prvenstvo prolaza na kružnom toku. Slavko je upravljao svojim, dok je Petar bio putnik u drugom automobilu, a obojica su se kretala novosagrađenim kružnim tokom.

Petar je izašao iz automobila, kojim je upravljao njegov prijatelj, i započeo svađu. Tokom prepirke i dokazivanja ko je u pravu i ko ima prvenstvo prolaza na raskrsnici, posle psovki i uvreda Petar je u jednom trenutku iznenada potegao nož i ubo Slavka, piše "Politika".




#   policija   istražni sudija   pokušaj   Klinički centar   životno ugrožen   krivično delo
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima