Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Покушај убиства због кружног тока

rssBookmark and Share

13.06.2011. Извор: Политика

Свађа због несугласица око тога ко има првенство пролаза на кружном току у Нишу умало резултирала убиством.

Покушај убиства због кружног тока

Претходну седмицу у Нишу је обележила свађа око тога ко има првенство пролаза у саобраћају, која је умало резултирала убиством.

Конфликт се догодио на новосаграђеном кружном току у Нишу, на почетку Булевара цара Константина, пише "Политика", а како је саопштено из полиције током сукоба је извршено тешко кривично дело покушаја убиства.

Због тога што је извршио ово кривично дело ухапшен је Петар С. (65), из Ниша, којем је после саслушања истражни судија нишког Основног суда одредио једномесечни притвор и против њега покренуо званичну истрагу.

Осумњичени Петар, навела је полиција у свом саопштењу, ухапшен је јер је ножем напао Славка Ц. (51), из села Банцарево, и нанео му тешке телесне повреде опасне по живот.

Повређени Славко пребачен је у Клинички центар у Нишу, где је збринут, а према информацијама добијеним у овом центру, повређени се опоравља и више није животно угрожен.

Полиција у свом саопштењу истиче да су се Петар С. и Славко Ц. посвађали око тога ко има првенство пролаза на кружном току. Славко је управљао својим, док је Петар био путник у другом аутомобилу, а обојица су се кретала новосаграђеним кружним током.

Петар је изашао из аутомобила, којим је управљао његов пријатељ, и започео свађу. Током препирке и доказивања ко је у праву и ко има првенство пролаза на раскрсници, после псовки и увреда Петар је у једном тренутку изненада потегао нож и убо Славка, пише "Политика".




#   полиција   истражни судија   покушај   Клинички центар   животно угрожен   кривично дело
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима