Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Potraga za nestalom doktorkom u Leskovcu

rssBookmark and Share

28.03.2012. Autor : T.Stevanović |

Već dva dana bez prekida traje potraga za nestalom leskovačkom doktorkom primarijusom dr Marijanom Stojanović (56) specijalistom medicine higijene u leskovačkom Zavodu za javno zdravlje. Iz ulice u kojoj živi dr Marijana Stojanović , nestala je i jedna studentiknja saznaje ''Južna Srbija'' .

Potraga za nestalom doktorkom u Leskovcu

Danas,drugog dana nestanka u njenu potragu su se uključili, pored rodbine i policije, i zaposleni u leskovačkom Zavodu za javno zdravlje.

U ovom leskovačkom Zavodu ''Južna Srbija'' nezvanično saznaje , da je doktorka Stojanović nakon bračnih trzavica prešla da trajno živi u Leskovac.Tu je krajem 2008.godine sa sestrom Kaćom,inače univerzitkim profesorom u Prištini, kupila kuću u leskovačkoj ulici Pana Đukića u neposrednoj blizini zavoda u kojem je bila trajno zaposlena.

Njena sestra sa suprugom takođe univerzitetskim profesorom duže vreme živi u Zvečanu ,na području KIM.

Vreme nestanka doktorke Marijane i ne može utvrditi sa jasnom preciznošću što znatno usporava opotragu policije, Kaže naš dobro obavešteni izvor iz leskovačke Policije.

"Čula sam da su je navodno neki prijatelji videli u vozilu taksija , toga jutra i da se kretalla u pravcu Glavne autobuske stanice. Ostaje samo da policija pregleda video snimak stalno uključenih kamera nadzora , na stanici GAS, koje imaju solidnu rezoluciju i gde mogu jasno da se razaznaju likovi, pa će se onda videti nije li krenula nekim autobusom prema Kosmetu ili Makedoniji", priča nam njena koleginica iz kancelarije Tanja Mitić.

"Bila je veliki radnik,uvek tiha i nasmejana. Sve poslove koje smo imali predviđene za poslednji petak, pred ovaj vikend, korektno je odradila i ništa nije ukazivalo na neki problem ili neku depresiju kod nje", Izjavila je za ''Južnu Srbiju'' dr Vanja Ilić načelnik Centra za prevenciju u kojem je doktorka Marijana bila poslednji put radno angažovana.

Našem dopisniku doktorka Marijana je u poslednju sredu , dva dana pred nestanak, iscrpno govorila o mogućnostima pojave sezonskog gripa ovog proleća u Jablaničkom upravnom okrugu, jer je bila stručnjak na izvoru informacije.

Naš novinar  pokušao je da uđe u dvorište kuće koju je nedavno kupila doktorka Marijana za svoje buduće stanovanje. Njena kapija je bila zaključana,kao i kapije suseda, a roletne na prozorima spuštene.


#   policija   Južna Srbija region   potraga   video snimak
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima