Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Pregažena žena na pešačkom u Leskovcu

rssBookmark and Share

21.03.2011. Izvor: Kurir

Lekari se bore za život Marine Stamenković (48), koju je u centru Leskovca teško povredio „reno 5“ za čijim je volanom bila S. I. (30) iz Aleksinca,

Pregažena žena na pešačkom u Leskovcu

LESKOVAC - Marina Stamenković (48) iz leskovačkog sela Jašunja teško je povređena na pešačkom prelazu pod točkovima „renoa 5“ niških tablica. Nesreća se dogodila u subotu u leskovačkom Bulevaru oslobođenja, ispred ulaza u Kulturni centar.

Kako Kurir prenosi, za volanom „renoa“ bila je S. I. (30) iz Aleksinca, koja je vozila porodicu na zakletvu vojnika u leskovačkoj kasarni „Vojvoda Petar Bojović“. U jednom trenutku, kako se sumnja, Stamenkovićeva je na pešačkom prelazu pošla preko ulice kad je naišao „reno“ i strahovito je udario.

- Automobil je bukvalno nosio ženu nekoliko metara. Bilo je jezivo - priča jedan od očevidaca.

Marina je hitno prebačena u Urgentni centar leskovačkog bolničkog centra, gde je konstatovao da ima teške povrede glave i kičme. Lekari se i dalje bore za njen život.

Policajci, koji su odmah stigli na mesto nesreće, prema prvim nalazima istrage pretpostavljaju da je nesreću izazvala S. I. jer nije poštovala pravo prvenstva pešaka.


#     Urgentni centar   Petar Bojović
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima