Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Racija: Policija pretresa sumnjive stanove

rssBookmark and Share

Beograd 22.02.2013. Autor: M. RISTOVIĆ |

Pripadnici Policijske uprave sproveli su na području grada Niša opsežnu preventivnu akciju, kojom su zahvaćena lica iz kriminogene sredine. U toku prepodnevnih sati izvršen je istovremeni pretres stanova i kuća na osam lokacija u gradu, u ulicama Branka Krsmanovića, Đerdapskoj, Ruža, Gabrovačkoj, Triglavskoj, Prote Gagulića, Vladimira Rolovića i Bulevaru dr Zorana Đinđića.

Racija: Policija pretresa sumnjive stanove
- U akciji je po naredbi Višeg suda u Nišu privedeno osam osoba, starosti od 22 do 27 godina, radi prikupljanja informacija na okolnosti izvršenja krivičnih dela - saopštili su u Policijskoj upravi. - I u narednom periodu, policijski službenici sprovodiće preventivne akcije u cilju otkrivanja krivičnih dela i procesuiranja izvršilaca.

Kako saznajemo, posle informativnih razgovora nikom od privedenih osoba nije određeno policijsko zadržavanje.

Niška policija je, inače, za poslednjih deset dana uhapsila sedam osoba osumnjičenih za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga, i tri osobe koje se sumnjiče za razbojništva.

Ukupno su zaplenili 191,10 grama heroina, 71,30 grama mase za miksovanje narkotika, 85,10 grama marihuane i 1,3 grama kokaina i slobode lišili sedam lica.

U policiji su ukazali i na to da se nastavlja istraga podmetanja bombe pod automobil u Knjaževačkoj ulici, kada je stradao Đorđe Stojanović.

- Na ovom slučaju se radi intenzivno, a aktivnosti smo proširili i na nekoliko gradova van Niša, uključujući i Beograd zato što ovo delo po načinu izvršenja podseća na neka izvršena u srpskoj prestonici - kaže Nebojša Petković, rukovodilac Odeljenja za suzbijanje opšteg kriminaliteta.


#   Beograd   policija
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima