Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Рација: Полиција претреса сумњиве станове

rssBookmark and Share

Београд 22.02.2013. Autor: M. RISTOVIĆ |

Припадници Полицијске управе спровели су на подручју града Ниша опсежну превентивну акцију, којом су захваћена лица из криминогене средине. У току преподневних сати извршен је истовремени претрес станова и кућа на осам локација у граду, у улицама Бранка Крсмановића, Ђердапској, Ружа, Габровачкој, Триглавској, Проте Гагулића, Владимира Роловића и Булевару др Зорана Ђинђића.

Рација: Полиција претреса сумњиве станове
- У акцији је по наредби Вишег суда у Нишу приведено осам особа, старости од 22 до 27 година, ради прикупљања информација на околности извршења кривичних дела - саопштили су у Полицијској управи. - И у наредном периоду, полицијски службеници спроводиће превентивне акције у циљу откривања кривичних дела и процесуирања извршилаца.

Како сазнајемо, после информативних разговора ником од приведених особа није одређено полицијско задржавање.

Нишка полиција је, иначе, за последњих десет дана ухапсила седам особа осумњичених за неовлашћену производњу и стављање у промет опојних дрога, и три особе које се сумњиче за разбојништва.

Укупно су запленили 191,10 грама хероина, 71,30 грама масе за миксовање наркотика, 85,10 грама марихуане и 1,3 грама кокаина и слободе лишили седам лица.

У полицији су указали и на то да се наставља истрага подметања бомбе под аутомобил у Књажевачкој улици, када је страдао Ђорђе Стојановић.

- На овом случају се ради интензивно, а активности смо проширили и на неколико градова ван Ниша, укључујући и Београд зато што ово дело по начину извршења подсећа на нека извршена у српској престоници - каже Небојша Петковић, руководилац Одељења за сузбијање општег криминалитета.


#   Београд   полиција
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима