Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Spržio se kada je sam pokušao da priključi struju koja mu je isključena zbog duga

rssBookmark and Share

Prokuplje 27.11.2013. Autor: Tanjug

Dejan B. (42) zadobio je opekotine drugog stepena usled strujnog udara, kada je hteo da komšiji Radomiru Stevanovića iz Bučića neovlašćeno priključi struju, koju su električari isključili zbog dugovanja.

Spržio se kada je sam pokušao da priključi struju koja mu je isključena zbog duga

"Zbog duga od 134.000 dinara pre nekoliko dana kolege iz poslovnice u Merošini, isključili su sa električne mreže Radomira Stevanovića iz Bučića. On je isključen sa brojila, naša ekipa je još na terenu i najverovatnije ćemo podneti krivičnu prijavu protiv Stevanovića zbog pokušaja neovlašćenog priključenja", rekao je ukovodilac Sektora za trgovinu električnom energijom ED Prokuplje Dejan Veličković.

U prokupačkoj bolnici "Dr Aleksa Savić" kažu da je sinoć nešto posle 19 časova primljen D. B. iz Bučića na Odeljenju hirurgije.

"Pacijent je primljen sa opekotinama drugog stepena, koje su nastale prilikom strujnog udara. Opekotinama su zahvaćene šake podlaktice i lice.Povređeni je danas upućen na dalje lečenje u Kliničko bolnički centar Niš", rekla je porparol bolnice Jelena Pantović.

D.B. je želeo je da pomogne komšiji i da mu priključi struju, koju su nekoliko dana ranije električari isključili zbog duga.

Zbog nestručnog rukovanja došlo je do kratkog spoja i kuršlusa na brojilu, pa je prava sreća što se sve završilo sa opekotinama, jer je mogao da nastrada.


#   Prokuplje   Jelena Pantović
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima