Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Užas: Direktorka sprovodi tiraniju

rssBookmark and Share

Prokuplje 17.01.2014. S. Radović

Nova direktorka Opšte bolnice ''Dr Aleksa Savić'' u prokuplju dr Radmila Antonijević, samo par dana po dolasku na tu funkciju, odmah je počela sa smenama glavnih lekara na odeljenjima, medicinskih sestara, kao i portparola, a na njihova mesta dovodi svoje ljude.

Užas: Direktorka sprovodi tiraniju

Nakon što je ekspresno, odmah po dolazku na mestu direktora opšte bolnice Antonijevićeva smenila portparolku te zdravstvene ustanove Jelenu Pantović danas je usledila i smena glavne sestre bolnice.

- Direktorka je zvanično imenovala za novog portparola bolnice Irenu Kovačević, a za glavnu sestru bolnice Katarinu Joksimović, saopšteno je iz prokupačke bolnice.

Tu je tiraniji od strane nove direktorke kako nezvanično saznajemo samo početak jer će nova direktorka dr Radmila Antonijević naredne nedelje nastaviti sa smenama i postavljanjem svojih ljudi na mestu načelnika odeljenja u opštoj bolnici u prokuplju.

Opšta bolnica "Dr Aleksa Savić" u Prokuplju, jedina je u celom Topličkom okrugu i pokriva opštine, Prokuplje, Blace, Kuršumliju i Žitorađe.

 


#   Prokuplje   bolnica   Jelena Pantović   Radmila Antonijević   smena   opšta bolnica
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima