Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Tinejdžeri u Vladičinom Hanu zlostavljali decu i pretili oružjem

rssBookmark and Share

Vladičin Han 02.02.2016.

Trojica tinejdžera, od po 14 godina, napali su u centru Vladičinog Hana četvoricu desetogodišnjaka, maltretirala ih i pretili plastičnim pištoljem, potvrdila je PU Vranje.

Tinejdžeri u Vladičinom Hanu zlostavljali decu i pretili oružjem

Policija nije želela da otkriva ostale detalje ovog događaja, uz obrazloženje da je rad na slučaju u toku. Prema rečima starijeg brata jednog od dečaka koji je napadnut, deca su se vraćala sa probe povodom proslave dana škole.

- Nakon probe su se zadržali u gradu i potom krenuli kući ali su ih tada presreli stariji dečaci iz iste škole, “Sveti Sava”. Zaustavili su ih i jedan od tinejdžera je izvadio pištolj i uperio u njih, a drugi je prislonio nož jednom dečaku. Ne znam da li je pištolj bio pravi, ali mi je brat rekao da nije bio plastičan, da je bio veliki i da je izgledao kao pravi - kaže ovaj izvor.

On dodaje da ne zna tačno šta je grupa tinejdžera htela i šta je tražila od mlađe dece, ali su krenuli da ih silom pretresaju.

- Počeli su da prete da će da ih pobiju. U tom trenutku je majka telefonom pozvala mog mlađeg brata. On je jecao. Čula je kako mu neko preti da slučajno ne kažu gde su i šta se dešava, nego da su krenuli kući. Pošto su tinejdžeri pili pivo iz staklenih flaša, kada su deca počela da beže, gađali su ih tim flašama - prenosi izvor priču svog brata.

Deca nisu te večeri rekla roditeljima šta se tačno desilo, da bi sutradan sve ispričala, kada je slučaj i prijavljen policiji. Direktor škole koju svi dečaci pohađaju, Dragan Dimitrijević kaže da je upoznat sa slučajem i da su učenici već saslušani.

S.Tasić OK radio


#   Vladičin Han   Sveti Sava   nasilje   Sveti Sava OŠ   Dragan Dimitrijević   OK Radio
@okradio_rs @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima