Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

TRAGEDIJA U BLACU: Pijani vozač ubio devojčicu na pešačkom prelazu

rssBookmark and Share

Blace 28.02.2016. Blic Online

Dvanaestogodišnja devojčica N.B. iz Blaca izgubila je život u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u subotu, oko 21 sat, u glavnoj ulici

Pešački prelaz na kome se dogodila tragedija Foto: Lj. M,. RAS Srbija
Pešački prelaz na kome se dogodila tragedija Foto: Lj. M,. RAS Srbija

Prema podacima iz policije, do saobraćajne nezgode je došlo kada je vozač putničkog motornog vozila „golf“ prokupačkih registarskih tablica, pod dejstvom alkohola, oborio dvanaestogodišnju devojčicu koja je prelazila ulicu na obeleženom pešačkom prelazu, a nakon toga napustio lice mesta.

Nesrećna devojčica je hitno prevežena na Odeljenje urgentne medicine prokupačke bolnice “dr Aleksa Savić”.

– Pacijent je dovežen na Odeljenje urgentne medicine bez znakova života. Odmah po prijemu obavljena je reanimacija i nakon toga je hitno transportovana u Kliničko bolnički centra Niš, gde je na prijemu u Odeljenje dečije hirurgije konstatovana smrt – rekla je portparol bolnice u Prokuplju, dr Marija Despotović.

Uviđaj lica mesta izvršio je osnovni javni tužilac u Kuršumliji i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Blacu. Kako prenosi Blic, vozaču putničkog motornog vozila „golf“ N. B. (24) iz Blaca, po nalogu osnovnog javnog tužioca određena je mera zadržavanja do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi i on će u zakonskom roku biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Kuršumliji.


#   Blace   Klinički centar Niš   Dr Aleksa Savić bolnica   saobraćajna nezgoda   alkohol   automobili   smrt   tragedija   Marija Despotović   pijanstvo   pešački prelaz   Nikola Bošković
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima