Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Uhapšeni zbog zloupotrebe službenog položaja

rssBookmark and Share

Vranje 12.03.2012. Autor : M.Gajić |

Policija u Vranju podnela je krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju protiv Dejana R. (34) iz Vranjske Banje, Zorana S. (51) iz Vranja i Gorana J. (45) iz sela Božinjevac, opština Bujanovac, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela zloupotreba službenog položaja, falsifikovanje službene isprave i proizvodnja i stavljanje u promet škodljivih proizvoda.

Uhapšeni zbog zloupotrebe službenog položaja

Sumnja se da su Dejan R. u svojstvtu vlasnika i direktora preduzeća „Palet kompani“ DOO Vranje i direktora preduzeća „Paletgor“ Žbevac, Bujanovac , Zoran S. u svojstvu zastupnika i komercijaliste navedenih preduzeća i Goran J. u svojstvu vlasnika preduzeća „Paletgor“, iskorišćavanjem svojih službenih položaja i ovlašćenja, tokom februara i marta 2012. godine nabavili veću količinu alkoholnih pića od drugih preduzeća, bez plaćanja obaveza budžetu Republike Srbije, sačinjavajući dokumentaciju sa neistinitim podacima sa namerom da alkoholna pića stave u promet bez pregleda ovlašćenog lica.

Tužilaštvo je stavilo zahtev za sprovođenje istrage i osumnjičeni su predati istražnom sudiji Osnovnog suda u Vranju koji im je odredio pritvor do mesec dana.


#   Vranje   Bujanovac   alkoholna pića
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima