Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Zaplenjena opojna sredstva u Leskovcu

rssBookmark and Share

19.05.2011. Izvor: Tanjug

ZAPLENjEN HEROIN I PARACETAMOL U LESKOVCU

Nehata A. (57) i Marka J. (29) leskovačka policija uhapsila je u nastavku akcije "Morava" u saradnji sa Policijskom upravom u Vranju i Višim javnim tužilaštvom u Leskovcu. Uhapšeni su osumnjičene za neovlaštenu proizvodnju i prodaju droge.

Zaplenjena opojna sredstva u Leskovcu

LESKOVAC- Policija je u sinhronizovanoj akciji zaplenila preko 120 grama heroina, više od 20 grama smese paracetamola i kofeina koja se koristi za "miksovanje" heroina, putničko vozilo marke "golf", preciznu vagicu za merenje i oko 1.000 eura, a osumnjičenima je određena mera zadržavanja, saopštila je Policijska uprava Leskovac.

Sumnja se da su uhapšene osobe nekoliko meseci unazad vršile prodaju heroina na području Leskovca, a policija ih je lišila slobode u trenutku kada je Nehat A. prodao heroin I. B. (35) iz Leskovca.

Prilikom pretresa prostora u kojem živi u podrumu je pronađeno, a potom i oduzeto oko 71 gram heroina, više od 20 grama smese paracetamola i kofeina, precizna vaga za merenje i oko 1.000 eura, dok je 50 grama heroina policija oduzela pretresom Marka J.

Krivična prijava je podneta i protiv I.B. zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.


#   policija   Policijska uprava   krivična prijava   krivično delo
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima