Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Najbolji đaci nagrađeni besplatnim letovanjem

rssBookmark and Share

Prokuplje 27.08.2018. Južna Srbija Info

Opština Prokuplje je po prvi put besplatnim letovanjem nagradila najbolje đake osnovnih škola sa teritorije opštine Prokuplje. Njih devedesetoro je u Buljaricama već treći dan, a svi zajedno poručuju da su prezadovoljni programom koji je na moru organizovan samo za njih.

Najbolji đaci nagrađeni besplatnim letovanjem

-Zahvalni smo Opštini Prokuplje što nas je nagradila pravom nagradom. Ovo letovanje će podstaći mnoge naše drugare, da budu još bolji u školi i da možda baš oni sledećeg leta borave ovde sa svojim vršnjacima. Sve je divno. O nama se dobro brinu i mi uživamo i odmaramo se na najbolji mogući način. Prikupljamo energiju za novu školsku godinu, koja uskoro počinje, poručili su iz Buljarica učenici koje je lokalna samouprava nagradila letovanjem.

Oni su dodali da je dobro što pored kupanja i škole plivanja, mogu da se posvete i sportu, odnosno fudbalu i odbojci, jer je i to deo ovog letovanja, koje će kako ističu pamtiti zauvek. Posle dnevnih aktivnosti svi zajedno uživaju u večernjoj zabavi koju opet zajedno organizuju, trudeći se da svako da svoj pečat sadržajima, kojih će se sigurno rado sećati.

Komentara: 0


#   Prokuplje   besplatno  vukovci  letovanje  đaci  Buljarice
@


 


[ Dodaj komentar ]