Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Najveća gradska opština tu kada zatreba: Vozila GO Medijane prevezla deo meštana Jasenovnika

rssBookmark and Share

Niš 25.01.2019. Južna Srbija Info

Gradska opština Medijana pomogla je svojim vozilima evakuaciju meštana Jasenovika i stavila sve resurse na raspolaganje Štabu za vanredne situacije Grada Niša, a u cilju rešavanja problema prevrnutih cisterni sa tečnim amonijakom, rekao je danas predsednik ove opštine Nebojša Kocić.

Najveća gradska opština tu kada zatreba: Vozila GO Medijane prevezla deo meštana Jasenovnika

"Naši radnici su na terenu jutros od 6.30, i bićemo tu koliko god treba. GO Medijana je otvorena za sve potrebe meštana Jasenovika. Imajući u vidu da je uprava opštine odmah pored Centra i da se i ova ustanova nalazi na području najveće niške opštine, stavljamo se na raspolaganje za sve neophodno kako bi ovi ljudi bili zbrinuti na adekvatan način", rekao je Kocić.

Kocić je danas i posetio meštane Jasenovika koji su privremeno smešteni u Regionalnom centru za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju u Nišu.

U razgovoru sa predstavnicima niškog Crvenog krsta i direktorkom Centra Danijelom Marković, naglasio je spremnost pružanja svake vrste pomoći. 

 

Komentara: 0


#   Niš   Medijana gradska opština   evakuacija   Danijela Marković   Jasenovik   Centar za stručno usavršavanje u obrazovanju   Nebojša Kocić
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima