Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Novi jarbol sa zastavom Srbije visok 45 metara na Gradini

rssBookmark and Share

Gradina 06.04.2022. Južna Srbija Info

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin prisustvovao je danas na Graničnom prelazu Gradina svečanom podizanju zastave Republike Srbije uz intoniranje himne na novom jarbolu, koji je po njegovom naređenju postavljen u visini od 45 metara...

Novi jarbol sa zastavom Srbije visok 45 metara na Gradini

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin prisustvovao je danas na Graničnom prelazu Gradina svečanom podizanju zastave Republike Srbije uz intoniranje himne na novom jarbolu, koji je po njegovom naređenju postavljen u visini od 45 metara.  

„Kako se odnosimo prema zastavi, tako se odnosimo prema državi. Sa jarbola visokog 45 metara vijori se naša trobojka. Aleksandar Vučić je ojačao i uredio Srbiju i to mora da se vidi na svakom koraku u našoj državi. Veliki istorijski narodi neguju kult države i njenih simbola. Srbi su veliki istorijski narod i ne krijemo da smo ponosni na snagu Srbije i vrednosti koje simbolizuje naša trobojka", istakao je ministar policije Aleksandar Vulin. 

Ministar policije Aleksandar Vulin posebno se zahvalio Republičkoj direkciji za imovinu i direktoru Jovanu Vorkapiću koji su obezbedili sredstva za izradu jarbola od 45 metara. 

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, takođe je pohvalio izuzetan i efikasan rad granične policije na Gradini i podsetio da su, pre dva dana, pripadnici Regionalnog centra granične policije prema Bugarskoj, u kombiju zatekli 30 iregularnih migranata koji su na nedozvoljen način ušli u našu zemlju.

„Granična policija ostvarila je odlične rezultate na suzbijanju narkotika, tokom prethodne godine na Gradini, samo u jednoj akciji granična policija je sprečila da se 13 kilograma heroina nađe na ulicama i dođe do naše dece, dok je u drugoj akciji zaplenila oko 53 kilograma marihuane. Ovo su veliki uspesi i podvizi srpske granične policije", istakao je ministar policije Aleksandar Vulin.


#   MUP RS   Aleksandar Vulin   Vlada Republike Srbije   Gradina   Granični prelaz   zastava
@VulinAleksandar @Vlada_SR @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima