Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Početak radne nedelje sa kišom i susnežicom

rssBookmark and Share

Niš 20.12.2021. RTS, Južna Srbija Info

Rano ujutru počeće da padaju kiša i susnežica u nižim predelima, a sneg na planinama. Na severu bez padavina. Uveče je sneg moguć i u nižim predelima na jugu zemlje. Stiže i hladniji vazduh iz oblasti Rusije. Jutarnja temperatura od -2 do 5 stepeni, najviša dnevna do 9. U Nišu pre podne kiša. Krajem dana delimično razvedravanje. Temepratura do 5 stepeni.

Početak radne nedelje sa kišom i susnežicom

Na severu ujutro oblačno, mestimično sa kišom, pre podne postepeno razvedravanje. U ostalim krajevima pretežno oblačno, ujutro i pre podne mestimično sa kišom, u brdsko-planinskim predilima sa snegom, posle podne slab sneg se očekuje ponegde i u nižim predelima

Vetar umeren, povremeno i jak. Najniža temperatura od -2 do 5, najviša od 4 do 9 stepeni.

U utorak malo hladnije, ujutro slab mraz, u toku dana u većem delu umereno oblačno i suvo, na jugoistoku i u planinskim predelima istočne Srbije oblačno, ponegde sa slabim snegom. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od -3 do 1, a najviša od 1 do 5 stepeni.

Sredinom radne nedelje hladno sa slabim i umerenim mrazem. Tokom dana malo i umereno oblačno i suvo. Vetar slab, južnih smerova. Najniža temperatura od -10 do -3, a najviša od 0 do 4 stepena.

Ujutro sa mrazem u četvrtak, tokom dana pretežno oblačno. Vetar slab, južnih smerova. Najniža temperatura od -8 do -1, a najviša od -1 na istoku do 8 stepeni na zapadu. Krajem dana naoblačenje sa kišom sa zapada.


#   Niš   RHMZ   vremenska prognoza   kiša   susnežica
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima