Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Italijanski privrednici ulažu u Nišku Banju

rssBookmark and Share

Niška Banja 20.04.2016. Južna Srbija Info

Nakon konvencije liste "Banja pobeđuje" u Niškoj Banji, okupili su se italijanski privrednici zainteresovani za ulaganja u ovak kraj, na inicijativu Bojana Stanisavljevića, kandidata za predsednika GO Niška Banja..

Italijanski investitori u Niškoj banji
Italijanski investitori u Niškoj banji

Bojan Stanisavljević i italijanski investitori, održali su satanak u zgradi opšine Niška Banja sa aktuelnim predsednikom Zoranov Vidanovićem.

Satanku, na kom je iskazana velika zainteresovanost za investicije u ovaj kraj i na kom su obećana nova radna mesta, prisustvovali su Đorđo Zanmarkio predsednik FIA SPORT-a i OK Italije, Gido Davide Minerva predsednik West United Trade Group Limited i vlasnik brendova Gelco, Minerva, Sofias, i advokat Daniele Vidal predstavnik grupacije Zamparini, general Momir Stojanović i Srđan Aleksić nosilac liste "Iskreno za Medijanu".

Privrednici su zatim obušli vinariju Srđana Aleksića u Matejevcu, gde se razgovaralao o plasmanu domaćih vina na inostrano tržište i jednoglasno se složili da vina iz naših krajeva imaju svetlu budućnost i da će uz veću produkciju naći put do istanačanog ukusa kupaca EU.. 


#   Niška Banja   investicije   Zoran Vidanović   privrednici   radna mesta   vinarija   Srđan Aleksić   Italija   Momir Stojanović   konvencija   izbori 2016   Iskreno za Medijanu         Bojan Stanisavljević
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima