Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

DS Niš: I kao vrhunac, pokušaj smene jedinog direktora iz redova SNS-a koji ima rezultate

rssBookmark and Share

Niš 16.12.2017. Južna Srbija Info

Politički obračun unutar SNS započet još tokom prethodnog mandata šestogodišnje vlasti SNS tokom koje je Niš počeo da nazaduje i da zaostaje u razvoju, ovih dana se izgleda dobija vrhunac, piše između ostalog u saopštenju niških demokrata.

Foto: Južna Srbija
Foto: Južna Srbija

Saopštenje prenosimo u celosti...

Naime, posle hapšenja bivšeg predsednika GO Palilula, smene predsednika GO Medijana, paljenja automobila zamenika gradonačelnika i direktora JKP Tržnica, fizičkog napada na predsednika GO Niška Banja, ovih dana ponovo hapse funkcionera svoje stranke – gradskog većnika! A prema najavama, očekuje se i smena direktora TON, jedinog koji i ima neke rezultate, za razliku od svih ostalih funkcionera SNS koji su tokom 6 godina SNS vlasti, uspeli da potroše novac građana Niša, da putuju i lome službene automobile, da nameštaju tendere... 

Politički obračuni unutar SNS su njihova unutrašnja stvar i oni nikako ne bi smeli da utiču na rad institucija grada. Međutim, nesposobna gradska vlast, neznajući odakle da plati stranačke aktiviste koje zapošljava u gradskoj upravi, smanjuje budžete gradskim opštinama, nastavlja da za svoju nesposobnost optužuje DS, a budžet za 2018 godinu vraća upravo na budžet koji je grad Niš imao za vreme vlasti DS.

Da li to znači da umesto da napreduje, Niš nazaduje pod ovakvom vlašću? Da li to znači da od najavljenih novih radnih mesta i rasta BDP nema ništa? Jer, da ima novih zaposlenih i rasta BDP i prihodi u budžet grada bi bili veći, ovako ispada da neko ne govori istinu.

Predsednik-premijer kaže da nam nikada nije bilo bolje a gradska vlast smanjuje budžet u kome najveći deo para ide za plate stranački zapošljenih aktivista a skoro da nema nijednog kapitalnog projekta. Ovde nešto ozbiljno nije u redu i vreme je da SNS prizna da ne ume da vodi ni mesnu zajednicu a kamoli ovako veliki grad, koji posle 6 godina njihove vlasti više ne liči na sebe.
                                                                                       

 

Komentara: 0


#   Niš   Goran Đorđević   DS   SNS     Niška Banja   Miloš Banđur   Uroš Parlić   paljenje automobila   gradska vlast   Turistička organizacija Niš   GO Palilula   Branislav Kačar
@demokrate @sns_srbija @Milos_Bandjur @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima