Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

DS Niš: Neophodne su promene!

rssBookmark and Share

Beograd 09.04.2015. S.L. Južna Srbija Info

Demokratska stranka u Nišu poziva sve građane na miting, koji će biti održan 25. aprila u Beogradu, jer su svima neophodne promene, promene u Srbiji, promene u Nišu, kažu niške demokrate.

DS u Nišu
DS u Nišu

Niške demokrate, kažu da je miting iznuđen potezima aktuelne vlasti, i da je neophodno da neko stane na put ovoj vladi, izjavio je predsednik Gradskog odbora DS-a u Nišu, Miodrag Stanković.

- Moramo reći stop! Stop smanjenju plata i penzija, stop ugrožavanju svih radnika koji rade u ovoj državi, i zdravstvenih radnika, i prosvetara, i advokata, bukvalno svih. DS smatra da je neophodno da dođu promene, i to je ono o čemu ćemo govoriti 25. aprila. Jako je važno da ovaj miting nije samo miting DS-a, već je ovo građanski miting, zato pozivamo sve građane Niša, ukoliko smatraju da ovo što se dešava u Srbiji i Nišu nije dobro, dođu u Beograd na Trg republike 25. aprila, da budu sa nama, i time pokažu jedno nezadovoljstvo prema aktuelnoj Vladi Srbije, kao i prema radu gradske vlasti. Obezbeđen je prevoz, Gradski odbor DS-a se pobrinuo za to, želimo da što više građana krene za Beograd, svi su dobrodošli. DS je jedina opoziciona stranka koja može da bude alternativa vlasti, ali naravno da mi ne možemo sami, i naravno da ne želimo sami, suština je da okupimo sve građane, nevezano za stranačku pripadnost, i jednostavno krenemo putem boljitka života građana Srbije, i građana Niša, kaže Miodrag Stanković, predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke u Nišu.

U niškom DS-u su pozvali sve zainteresovane za odlazak na predstojeći miting, da mogu da se jave u prostorije DS-a, svakog radnog dana od 14 do 20 sati, kako bi se informisali i prijavili za organizovani prevoz do Beograda.

Komentara: 0


#   Beograd   DS   politika   Miodrag Stanković   miting     Gradski odbor   Trg Republike
@demokrate @Mikica_S @


 


[ Dodaj komentar ]





Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima