Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

DSS u Gadžinom Hanu prešao u naprednjake

rssBookmark and Share

Gadžin Han 06.11.2018. Južna Srbija Info

Opštinski odbor Demokratske stranke Srbije Gadžin Han, sa više od 300 članova te političke organizacije, kompletno je prešao u Srpsku naprednu stranku i tako je praktično na teritotiji Nišavskog uprvnog okruga ugašena ta stranka u "izvornom obliku", saošteno je danas na konferenciji za novinare u Nišu.

Foto: Južna Srbija
Foto: Južna Srbija

Dragan Mijalković član GO DSS-a i predsednik Opštinskog odbora te stranke u Gadžinom Hanu izjavio je, "da nakon sagledavanja situacije i vidljivog napora i zalaganja, kao i rezltata rada rukovodstva zemlje na čelu sa predsednikom Republike i prvim čovekom Srpske napredne stranke Aleksandrom Vučićem, koji se ogleda, značajno za nas na jugu Srbije, otvaranjem novih fabrika i radnih mesta, tako i sticanjem ugleda naše zemlje u celom svetu, članovima OO DSS-a u našem kraju nije preostalo ništa drugo već da slede ispravan put, odnosno da pređu u patriotsku i pobedničku stranku, SNS".

"Reakcija rukovodstva DSS-a će svakako uslediti, ali to u ovom trenutku nije ni bitno, njihovo je pravo da reaguju, kao što je i naše bilo da potpuno legitimno izaberemo svoj politički put", odgovorio je Mijalković na pitanje novinara portala, Južna Srbija Info..

Predsednik Opštinskog odbora SNS Gadžin Han Goran Stoiljković, kaže, "da je vest o pristupanju članova DSS-a, SNS-u, obradovala sve naprednjake u Gadžinom Hanu, i da će sada zajednički tim u celom Zaplanju nastaviti politiku prosperiteta Srbije i kraja, i tako uz podršku predsednika Vučića i Vlade Republike  Srbije, sprečiti ne samo odliv stanovništva, već će učiniti sve, da se opustela domaćinstva obnove. 

On veruje, da za sada neće biti nekih većih "prekomponovanja" u vlasti, jer odbornici i većnici koji su do sada bili članovi DSS-a, ostaju i dalje na tim funkcijama.

Inače, u opštinskoj vlasti u Gadžinom Hanu participiraju SNS, SPS i DSS (SNS), kao tri najjače stranke.

Prema mišljenju pojedinih političkih aktera na jugu Srbije, na dnevnom redu ostaje osetljivo pitanje predsednika opštine Gadžin Han, koji je iz redova socijalista, 


#   SPS   SNS   DSS   Gadžin Han   Južna Srbija Info   Goran Stoiljković   Dragan Mijalković
@socijalisti @sns_srbija @dsscentar @juznasrbija @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima