Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

ДСС у Гаџином Хану прешао у напредњаке

rssBookmark and Share

Гаџин Хан 06.11.2018. Јужна Србија Инфо

Општински одбор Демократске странке Србије Гаџин Хан, са више од 300 чланова те политичке организације, комплетно је прешао у Српску напредну странку и тако је практично на теритотији Нишавског упрвног округа угашена та странка у "изворном облику", саоштено је данас на конференцији за новинаре у Нишу.

Фото: Јужна Србија
Фото: Јужна Србија

Драган Мијалковић члан ГО ДСС-а и председник Општинског одбора те странке у Гаџином Хану изјавио је, "да након сагледавања ситуације и видљивог напора и залагања, као и резлтата рада руководства земље на челу са председником Републике и првим човеком Српске напредне странке Александром Вучићем, који се огледа, значајно за нас на југу Србије, отварањем нових фабрика и радних места, тако и стицањем угледа наше земље у целом свету, члановима ОО ДСС-а у нашем крају није преостало ништа друго већ да следе исправан пут, односно да пређу у патриотску и победничку странку, СНС".

"Реакција руководства ДСС-а ће свакако уследити, али то у овом тренутку није ни битно, њихово је право да реагују, као што је и наше било да потпуно легитимно изаберемо свој политички пут", одговорио је Мијалковић на питање новинара портала, Јужна Србија Инфо..

Председник Општинског одбора СНС Гаџин Хан Горан Стоиљковић, каже, "да је вест о приступању чланова ДСС-а, СНС-у, обрадовала све напредњаке у Гаџином Хану, и да ће сада заједнички тим у целом Заплању наставити политику просперитета Србије и краја, и тако уз подршку председника Вучића и Владе Републике  Србије, спречити не само одлив становништва, већ ће учинити све, да се опустела домаћинства обнове. 

Он верује, да за сада неће бити неких већих "прекомпоновања" у власти, јер одборници и већници који су до сада били чланови ДСС-а, остају и даље на тим функцијама.

Иначе, у општинској власти у Гаџином Хану партиципирају СНС, СПС и ДСС (СНС), као три најјаче странке.

Према мишљењу појединих политичких актера на југу Србије, на дневном реду остаје осетљиво питање председника општине Гаџин Хан, који је из редова социјалиста, 


#   СПС   СНС   ДСС   Гаџин Хан   Јужна Србија Инфо   Горан Стоиљковић   Драган Мијалковић
@socijalisti @sns_srbija @dsscentar @juznasrbija @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима