Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Konkurs SPS Surdulica: Ko ima Bosketovu fotografiju sa fakulteta, dobija 1000 evra

rssBookmark and Share

Surdulica 04.04.2016. Južna Srbija Info

U duhovitom maniru, omladinci surduličkog SPS-a, raspisali su konkurs za najbolju fotografiju Dragana Stevanovića Bosketa i Bobana Bankovića iz vremena njihovog studiranja, tvrdeći da ih niko nikad nije video na fakultetu.
Ukupan fond nagrada 3000 evra.

Foto: Južna Srbija, teleprompter.rs
Foto: Južna Srbija, teleprompter.rs

Integralni tekst konkursa prenosimo u celosti..

SAOPŠTENjE ZA MEDIJE – NAGRADNI KONKURS OMLADINE SOCIJALISTA SURDULICE

Povodom 4. aprila koji se od 1955. godine obeležava kao ,,Dan studenata beogradskog Univerziteta“ omladina odbora SPS Surdulica raspisuje NAGRADNI KONKURS u Surdulici na koji mogu da se prijave svi zainteresovani građani sa pravom glasa, sa teritorije cele Republike Srbije.

Ukupni novčani fond nagradnog konkursa omladine socijalista Surdulice iznosi 3.000 evra i dodeljuje se u tri kategorije u kojima će pobednicima pripasti novčana nagrada od po 1.000 evra.

Svako ko želi da učestvuje na nagradnom konkursu potrebno je da omladini socijalista Surdlice najkasnije do 24. aprila dostavi fotografiju/e iz studentskih dana ,,Diplomiranog ekonomiste“ državnog sekretara u Ministarstvu privrede i kandidata za odbornika na listi SNS Surdulica, Dragana Stevanovića - Bosketa i „ Diplomiranog ekonomiste“ i kandidata za predsednika opštine Surdulica na listi SNS Bobana Bankovića.

Prva nagrada pripada svakome ko nam dostavi fotografiju školskog druga ili drugarice koji su na akademskim studijama studirali i polagali ispite sa Stevanovićem ili Bankovićem, drugu nagradu dodeljujemo za fotografiju sa brucošijade ili apsolventske žurke Stevanovića ili Bankovića, a treća nagrada pripada svakome ko nam donese fotografiju sa svečane dodele diploma Stevanoviću ili Bankoviću.

U danu kada slavimo 4. april kao veliki praznik svih studenata, konobar Boske koji je trenutno na funkciji državnog sekretara u Ministarstvu privrede i njegov kandidat za predsednika Opštine Surdulica Boban Banković, su najbolji primer da se kupovina diploma u životu najbolje isplati. Za njihove studentske dane niko ne zna, a sumnjamo da ih je bilo ko od studenata i video na ispitima. Zato omladina socijalista želi da na ovaj način pokaže koliko nam je stalo do afirmacije obrazovanja najpoznatijih ekonomskih stručnjaka u Surdulici i Pčinjskom okrugu.


Omladina SPS OO SURDULICA


#   SPS   Surdulica   diploma   konkurs   studiranje   Dragan Stevanović Boske   fotografije   izbori 2016   Boban Banković   Dragana Stevanović
@socijalisti @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima