Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Medveđa: Aleksandar Vučić protiv Grupe građana

rssBookmark and Share

Medveđa 09.09.2015. Leskovac.RS

Grupa građana “Za Gornju Jablanicu” Medveđa otpočela je predizbornu kampanju podelom predizbornih materijala na štandovima u tom mestu.

Medveđa: Aleksandar Vučić protiv Grupe građana

Grupa građana, koju je godinama predvodio pokojni predsednik te opštine Slobodan Drašković, ostala je, kako kažu “verna njegovom delu i idejama”  a Draškovićeva fotografija se, uz saglansnost njegove porodice, našla i na predizbornom plakatu – javlja agencija JUGpres.

U ovoj grupi kažu da na taj način žele da podsete i njegove dojučerašnje saradnike, koji su na ovim  izborima “odlepršali” i kod naprednjaka, “šta je  sve Sloba učinio za njih i čitavu Medveđu”. 

Na vanrednim lokalnim izborima u Medveđi najveća borba za glasove građana, stiče se utisak, vodi se između Vlade Srbije i lokalne Grupe građana “Za Gornju Jablanicu” koju je nekad predvodio pokojni predsednik te opštine Slobodan Drašković.

Vladu Srbije predstavljaju brojni njeni visoku funkcioneri, ministri, državni sekretari, koji su se naprasno, desetak dana pre vanrednih parlamentarnih izbora, setili da Medveđa postoji.

Ovih dana se govorka da će i premir Srbije Aleksandar Vučić lično doći da pomogne lokalnim naprednjacima ne bi li pobedili Grupu građana. U broju poseta, kažu u Medveđi, prednjači funkcioner iz Surdulice,  državni  sekretar u Ministarstvu privrede i koordinator SNS u Pčinjskom okrugu Dragan Stevanović Boske.

Centar Medveđe, Foto D. Kocić

Svakodnevno su prisutni i leskovačlki lokalni funkcioneri i direktori javnih preduzeća i ustanova, što lokalnih  što republičkih, u sopsatvenbo radno vreme.

U Medveđi se 13. septembra održavaju vanredni lokalni izbori. Optinska izborna komisija je potvrdila pet listi, tri srpske i dve albanske.  Za odbornička mesta u Skupštini opštine Medveđa nadmetaće se sledeće liste:

- Aleksandar Vučić- Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Partija ujedinjenih penzionera Srbije;

- Demokratska partija- dr Nagip Arifi;

- Grupa građana „Za Gornju Jablanicu” Medveđa;

- Koalicija Partija demokratskog delovanja –Demokratska unija Albanaca (PDD-DUA);

- Demokratska stranka;

 

Komentara: 0


#   SNS   Medveđa   Aleksandar Vučić   izbori   Nagip Arifi   Slobodan Drašković   Dragan Stevanović Boske   radno vreme   državni sekretar   lokalni izbori   kampanja   grupa građana   Dragan Stevanović   Demokratska partija
@sns_srbija @avucic @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima