Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Novaković: Nismo zapali u očaj, spremni smo za buduće političke izazove

rssBookmark and Share

Niš 20.12.2023. Južna Srbija Info

Povodom izbornih rezultata, na adrese medijskih redakcija stiglo je saopštenje Gradskog odbora Socijalističke partije u Nišu, koje prenosimo u celosti.

Foto: Južna Srbija Info arhiva
Foto: Južna Srbija Info arhiva

Socijalisticka partija Srbije je partija koja najduže traje na političkoj sceni Srbije. Kroz više od 3 decenije postojanja i delovanja, prošli smo kroz različite izazove i iskušenja. Specifične drustvene i političke okolnosti su od nas koz vreme iznedrile partiju ozbiljnih, odgovornih i poštenih ljudi, koju su kao prioritet svih odluka stavljali interese naše države i našeg naroda. Veliki uspesi, ogromna podrška birača, mogućnost samostalnog odlučivanja i vladanja, nisu bili razlog da mi ikada pokazemo političku arogantnost. Ali isto tako i kada nismo uspevali da ostvarimo sve planirane ciljeve i zadatke, nismo zapadali u politički očaj. Tako i danas, opomenuti od strane birača, čvrsto stojimo iza programa naše Partije, i našeg predsednika Ivice Dačića. Za nas su izbori neposredna komunikacija sa narodom čije poruke treba pažljivo saslušati i ozbiljno shvatiti. Za nas je svaki rezultat pa i ovaj, motiv da budemo bolji, da budemo vredniji i da se glas naše partije još glasnije čuje. 

Nas putokaz i dalje ostaju postulati naše Partije, i čvrsto verujući u njih, sledimo put kojim nas predvodi nas predsednik Ivica Dačić. Svome predsedniku dajemo punu i bezrezervnu podršku, ulivamo dodatnu snagu i motiv, da zbijemo redove i podignute glave, još jači i spremniji dočekamo buduce političke izazove. 

Prof. dr Igor M. Novaković 
Predsednik GO SPS Niš


#   Niš   SPS   Igor Novaković   izbori 2023
@socijalisti @redinmind @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima