Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Novica Tončev zadobio poverenje, ponovo na čelu surduličkih socijalista

rssBookmark and Share

Surdulica 14.11.2022. Južna Srbija Info

Novica Tončev, dosadašnji predsednik opštinskog odbora SPS Surdulica i ministar u Vladi Republike Srbije, ponovo je izabran za lidera surduličkih socijalista.

Novica Tončev zadobio poverenje, ponovo na čelu surduličkih socijalista

Na svečanoj izbornoj konferenciji izabrano je rukovodstvo opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije, kao i delegati za 11. kongres SPS-a koji će biti održan 17. decembra u Beogradu. Za predsednika Socijalističke partije Srbije jednoglasno je predložen Ivica Dačić.

“Sve što radimo u SPS-u je jedino i isključivo u službi građana i u cilju njihovog kvalitetnijeg života. Interesi države su za SPS uvek i ispred svega.
Mi smo ozbiljna i odgovorna partija sa poreklom i identitetom i na tome uvek insistiramo. U ovim izazovnim i teškim vremenima važno je da svi imamo isti cilj i da nam Srbija i svi njeni građani budu na prvom mestu” – izjavio je Novica Tončev

U skladu sa dnevnim redom, pored izbora radnih tela, jedoglasno je usvojen poslovnik o radu, izveštaj o radu OO SPS-a Surdulica, način izbora predsednika opštinskog odbora i članova, delegata za Kongres Socijalističke partije Srbije i kandidata za najodgovornije funkcije u SPS-u. 
 


#   SPS   Surdulica   Novica Tončev
@socijalisti @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima