Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Новица Тончев задобио поверење, поново на челу сурдуличких социјалиста

rssBookmark and Share

Сурдулица 14.11.2022. Јужна Србија Инфо

Новица Тончев, досадашњи председник општинског одбора СПС Сурдулица и министар у Влади Републике Србије, поново је изабран за лидера сурдуличких социјалиста.

Новица Тончев задобио поверење, поново на челу сурдуличких социјалиста

На свечаној изборној конференцији изабрано је руководство општинског одбора Социјалистичке партије Србије, као и делегати за 11. конгрес СПС-а који ће бити одржан 17. децембра у Београду. За председника Социјалистичке партије Србије једногласно је предложен Ивица Дачић.

“Све што радимо у СПС-у је једино и искључиво у служби грађана и у циљу њиховог квалитетнијег живота. Интереси државе су за СПС увек и испред свега.
Ми смо озбиљна и одговорна партија са пореклом и идентитетом и на томе увек инсистирамо. У овим изазовним и тешким временима важно је да сви имамо исти циљ и да нам Србија и сви њени грађани буду на првом месту” – изјавио је Новица Тончев

У складу са дневним редом, поред избора радних тела, једогласно је усвојен пословник о раду, извештај о раду ОО СПС-а Сурдулица, начин избора председника општинског одбора и чланова, делегата за Конгрес Социјалистичке партије Србије и кандидата за најодговорније функције у СПС-у. 
 


#   СПС   Сурдулица   Новица Тончев
@socijalisti @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима