Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Performans omladine Demokratske stranke u Nišu: Ležeći policajci od krede

rssBookmark and Share

Niš 20.09.2019. Južno Srbija Info

Kako kažu iz GrO DS-a u Nišu, na poziv meštana Ozrenske ulice omladina Demokratske stranke, organizovala je akciju kako bi skrenula pažnju gradskoj vlasti na bezbednost dece.

Performans omladine Demokratske stranke u Nišu: Ležeći policajci od krede

Saopštenje..

Okolne ulice imaju ležeće policajce, vozači ih izbegavaju, radije prolaze kroz Ozrensku, brže voze i samim tim je ugrožena bezbednost, posebno dece koje ima mnogo u ovoj ulici. Žitelji ove ulice su prikupili potpise još pre godinu dana za postavljanje ležećih policajaca ali do danas nema odgovora nadležnih.

"Omladina Demokratske stranke današnjom akcijom „crtanja ležećih policajaca kredom" želi da skrene pažnu čelnicima Grada i gradske opštine Pantelej da problem postoji i da se ne rešava"- izjavio je Stevan Gošić omladinac Demokratske stranke. 

"Na poziv stanara Ozrenske ulice došli smo da podržimo njihove zahteve za postavljanje ležećih policajca i da skrenemo pažnju na bezbednost saobraćaja. Jasno se vidi da je ulica nebezbedna i da tu ima dosta dece. Građani Ozrenske ulice pokrenuli su inicijativu i prikupili potpise kako bi se u istoimenoj ulici postavili ležeći policajci. Do dana današnjeg nema odgovora od strane nadležnih. 

Zahtevamo od nadležnih organa da urade nešto po pitanju bezbednosti i da ispune zahteve stanara"- zaključio je Gošić.


#   Niš   DS   saobraćaj   omladina   ležeći policajac
@demokrate @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima