Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Šešelj promovisao knjigu u Vranju

rssBookmark and Share

Vranje 08.10.2015. OK radio

Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj održao je u Sportskoj hali u Vranju promociju svoje knjige „Ideologija srpskog nacionalizma“.

Šešelj sa vranjancima u Hali FOTO D. Ristić
Šešelj sa vranjancima u Hali FOTO D. Ristić

Kiša je pomalo pokvarila planove radikala, pa poseta nije bila na očekivanom nivou. Čitava poseta Vranju upriličena je kao deo kampanje za jačanje stranačkih odbora.

I ovom prilikom Šešelj je govorio o naporima da se konsoliduje SRS, preko prijema novih članova, vraćanja starih i priprema za izbore.

- Mi smo doživeli veoma veliki udarac 2008. godine. Taj udarac su izazvale zapadne sile preko svojih obaveštajnih agentura i režim Borisa Tadića, našli su otpadnike i izdajnike u našim redovima i bili smo teško pogođeni i teško ranjeni, ali smo preživeli, rane su skoro potpuno zarasle - kazao je Šešelj na konferenciji za novinare u prostorijama SRS-a u Vranju.

Šešelj je najavio da radikali samostalno izlaze na predstojeće izbore, mada u nekim specifičnim sredinama, kakva je Bujanovac, naći će se na zajedničkoj listi sa naprednjacima i demokratama.  


#   Vranje   SRS   Vojislav Šešelj
@SRS_info @predsednikSRS @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima