Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Tradicionalnalno obeležen Sveti Đorđe u niškom DSS-u

rssBookmark and Share

07.05.2017. Z.S. Južna Srbija Info

Gradski odbor Demokratske stranke Srbije u Nišu proslavio je juče svoju krsnu slavu Đurđevdan tradicionalno u svečanoj atmosferi, uz želje za prosperitet i nacionalno jedinstvo svih građana Srbije.

Foto: Južna Srbija
Foto: Južna Srbija

Ovogodišnji domaćin slave Ivica Dimitrijević posebno je istako značaj svetitelja Svetog Đorđa i njegovu ulogu kroz duhovni oslonac u srpskoj istoriji i naciji.

"Velika je čast biti domćin slave koja obeležava današnjeg sveca kome upućujemo molitve da nam iskreno momogne u brojnim preprekama koje su pred nama, kako bi mogli svojim naslednicima da ostavimo zdravu i jaku Srbiju", rekao je Dimitrijević u čestitci i obraćanju prisutnim gostima.

Dimitrijević je takođe dodao, da će Demokratska stranka Srbije održati unutarstranačke izbore krajem ovog meseca, izabrati novo rukovodtvo i tim činom poslati poruku javnosti da se sa borbom za nacionalnalne vrednosti, nikad ne sme stati.

Veliki broj gostiju iz javnog života Niša uz domaćinsku trpezu i druženje, prisustvovao je današnjoj proslavi krsne slave DSS-a.


#   DSS   Đurđevdan   Srpska slava   Sveti Đorđe   Ivica Dimitrijević
@dsscentar @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima