Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Vojislav Šešelj danas u Nišu: Miting radikala na Trgu kralja Milana

rssBookmark and Share

Niš 29.04.2015. SRS

Srpska radikalna stranka održaće danas miting na Trgu kralja Milana u Nišu u 16.30 časova. Na skupu će govoriti lider radikala Vojislav Šešelj.
Tim povodom prenosimo saopštenje SRS-a u celosti.

Vojislav Šešelj, Foto: www.novosti.rs
Vojislav Šešelj, Foto: www.novosti.rs

Saopštenje:

Po dolasku u Srbiju, Vojislava Šešelja je dočekala apsolutna medijska blokada onih koji ga se „ne boje“ jer vodi „zastarelu“ politiku. Bez obzira na to, on je obišao skoro sve gradove u Srbiji, probudio patriotske snage i podigao rejting SRS na preko 20%.

A vladajuća „elita“ je počela sa kuknjavom kod svojih nalogodavaca da ga, bez obzira što nema za to nikakvih pravnih osnova, vrate u Hag, po sistemu „Što je babi milo – to joj se i snilo!“. Već su pripremili javnost da prof.DR Vojislav Šešelj kreće put Haga. I delimično su bili u pravu: on zaista kreće na put, ali put slobodarskog Niša, kako bi ga jug Srbije dočekao i pozdravio!

Ova vest je toliko uzbunila raspušteno stado niških naprednjaka, da su evidentno aktivirani svi SNS-botovi i „slučajni“ sendvič-prolaznici, da na svim internet forumima ostavljaju negativne komentare. Na žalost po njih, svuda su nadbrojčani onima koji nisu dobili naprednjačke sendviče, onih koji su zahvaljujući naprednjačkoj vlasti samo na hlebu i vodi.

Tako će Niš i ceo jug Srbije imati čast da u sredu, 29.04.2015. u 16.30 časova , na Trgu kralja Milana pozdrave najvećeg srpskog sina današnjice, heroja, koji je u dvanaestogodišnjoj neravnopravnoj borbi sa haškim antisrpskim inkvizitorima odneo pobedu, boreći se za čast srpstva! On će prvo u koloni vozila, tzv. „Plavom karavanu“ proći ulicama Niša, po dolasku u prostorije stranke dati izjavu za medije, održati tribinu u centru grada, a nakon toga u prostorijama stranke održati sednicu Nišavskog okružnog odbora, pri čemu će razgovarati sa pristalicama i svima, koji su nakon skoro 15  dočekali da ga vide u Nišu.

Zato pozivamo sve patriote Niša i celog juga Srbije, da u sredu, 29.4.2015.god. u 16.30 časova, dođu na Trg kralja Milana, pozdrave srpskog heroja – Vojislava Šešelja i svojim prisustvom uveličaju ovaj skup!

Predsednik GO Niš SRS
Bojan Krstić


#   Niš   SRS   Vojislav Šešelj   internet   miting   Vojislava Šešelj   Trg kralja Milana   Bojan Krstić   jug Srbije
@SRS_info @predsednikSRS @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima